RomanaMagyarEnglish
  Főoldal
  Lers/Szolgltatsok
  Trkp
  rak
  Turistaltvnyossgok
  Tbori foglalkozsok
  Vide
  Kapcsolat
Isten hozta!
Az Ic Ponor-Padis dlőfalu a Nyugati-Krptok Termszeti Parkban fekszik, mely Erdly egyik legnevezetesebb karszt vidke, a Padis-Cetatile Ponorului vidk. Minden utazt, aki abban a szerencsben rszeslt, hogy lthatta e csodlatos tjakat, valsggal rabul ejtett a hegyek szpsge s visszajrnak, amikor csak tehetik.

A hegy prbra teszi a hitet: akinek a hite akkora akr egy borsszem s azt mondja a hegynek, menj odbb, az odbb fog menni. A hittel hegyeket mozgathatsz meg"

A hegyek ltvnya mindig lenyűgző. A hegyeket nzni lehet, de varzsukat ltni nem, egyszerűen rezni kell. gy a hegy olyan akr a Mindenhat Isten, jelenltt rezzk mindentt.

Itt, Ic Ponoron a ltvny mesbe illő, a csend s a kristlytiszta levegő mindenkit mly gondolatokra indt. A hegyek nagysga a lelki, isteni nagysg jelkpe, krnyezetkbe csodlatos lelki nyugalmat tall a fradt utaz. Jzus is gyakran jrt a hegyekbe imdkozni, hegyek kztt volt a jelens, s itt adta Mzesnek az r a Tz Parancsolatot is.

Legyen, hogy a hegytől kapott lelki bke kitartson velnk akkor is amikor mr a vlgyekben jrunk.

Megkzelthetősg: 
  • Kolozsvr (Cluj-Napoca) (vagy Nagyvrad / Oradea) Bnffyhunya (Huiedin) Nagykalota (Calata) Meregy (Mărgău) Havasrekettye (Rachitele) - Doda Pilii - Ic Ponor (az tvonal minden vszakban hasznlhat);
  • Nagyvrad (Oradea) Belnyes (Beius) - Pietroasa Pdis (Padis) - Ic Ponor;
  • Gyulafehrvr (Alba Iulia) Topnfakva (Campeni) Fehrvlgy (Albac) - Matisesti - Poiana Horea - Ic Ponor.


Vissza | Oldal tetejre 

 
© 2008 Ic Ponor-Padis udulotabor. Minden jog fentartva.